Timisoara, Romania
contact@dermica.ro
0742 055 072, 0749 036 864

Dermatologie Estetica

Dermatologia Estetica

Cu atentie la detalii, tehnici delicate, stergem ani de pe chipul tau in cateva minute, atenuand pierderile de volum, ridurile, cearcanele, pliurile adanci de la nivelul fetei.

Procedurile dermatoestetice includ utilizarea neuromodulatorilor (botox), fillerelor (acidul hialuronic- asa zisul “liquid face lift”), mezoterapiei, terapiei regenerative (cu PRP – „platelet rich plasma” sau plasma bogata in trombocite), rejuvenarii laser, microdermabraziunii, peelingului chimic, terapiei de inductie a colagenului cu ace („skin needling” – DERMAPEN), liftingului cu fire resorbabile (PDO), cosmeceuticelor antiaging.

Astfel, fillerele cosmetice iti pot reda volumul tineresc al fetei, conducand la un aspect natural in care conturul facial e refacut, cearcanele estompate, liniile si neregularitatile tenului atenuate pana la disparitie, mainile si decolteul cu aspect rejuvenat.

Toate aceste proceduri sunt efectuate in anestezie locala topica (crema anestezica).

De asemenea, ultimele abordari in materie de terapii regenerative antiaging sunt implementate in cadrul clinicii noastre.

Tratamentul este personalizat in functie de fiecare pacient in parte. Astfel, o abordare unitara a esteticii faciale, cu ajutorul metodelor antiaging utilizate cu arta in cadrul clinicii noastre, va duce la rezultate optime.