Timisoara, Romania
contact@dermica.ro
0742 055 072, 0749 036 864

Injectare Acid Hialuronic

buze, santuri si volumetrie

Informatii tratament

Orar Cere Informatii
Echipa Dr. Andreea Tunei

Detalii Tratament

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Buzele sunt considerate simbol al feminitatii si senzualitatii, de aceea numarul persoanelor care apeleaza la proceduri de imbunatatire a aspectului acestora este in continua crestere.
Ne dorim buze pline, hidratate si un zambet atragator? Tratamentul cu acid hialuronic este solutia ideala. Corectia sau, pur si simplu, definirea conturului buzelor, se face in urma unei consultatii cu medicul estetician, pentru a stabili exact tipul procedurii, substanta folosita si concentratia, tinand cont de fizionomie, pentru a nu modifica aspectul natural al buzelor.

Acidul hialuronic este un polizaharid natural si reprezinta un element structural important al pielii, tesutului subcutanat si tesutului conjunctiv. Nu are specificitate de specie si se afla identic in toate organismele vii.

Acidul hialuronic se gaseste sub forma de fillere. Procedura în sine, de injectare a acidului hialuronic, durează în jur de 15 minute, și constă în injectarea gelului limpede (acidul hialuronic) cu un ac foarte fin, în cantități mici, în interiorul buzei superioare și/sau inferioare. Injectarea poate fi realizată și în marginea buzei, producând o accentuare a conturului buzei, prin injectarea de-a lungul liniei vermilionului (marginea buzei). Veti simti un disconfort minor in primele 24-36 ore, iar buzele vor fi usor umflate si inrosite, dar va puteti relua activitatea imediat dupa procedura. Rezultatele sunt imediate, naturale, obtinand astfel, buzele pe care ni le-am dorit si un zambet perfect.

Volumizare si reconturare faciala

Odata cu varsta, elasticitatea si fermitatea tesutului cutanat se diminueaza. In ultimii ani, datorita cresterii popularitatii tehnicilor de rejuvenare cu ajutorul fillerelor, imbatranirea faciala a fost in centrul cercetarilor specialistilor in domenii precum antiaging, dermatologie, chirurgie plastica. S-a realizat ca mentinerea ideala a unui chip tanar trebuie sa se adreseze refacerii volumului si conturului facial in zonele in care acestea s-au diminuat sau modificat.

Refacerea volumului cu ajutorul fillerelor permite corectarea in mod natural si discret a aspectului facial, cu reconturarea naturala a liniilor modificate datorita inaintarii in varsta sau a prezentei anumitor asimetrii faciale.

Cu cat arati mai tanar, cu atat te simti mai bine. Dar inaintarea in varsta reprezinta un proces care nu poate fi oprit si, pe masura ce corpul imbatraneste, aspectul si proprietatile pielii se modifica. Pe masura ce inaintam in varsta, continutul de acid hialuronic din piele scade.
Varsta, hormonii, expunerea la soare, fumatul duc la aparitia ridurilor. Pielea isi pierde din grasimi si prin urmare are mai putin volum si este mai putin neteda si isi pierde si culoarea tinereasca si stralucirea.

Pe langa toate acestea, si forta de gravitatie actioneaza tragand de piele si determinand lasarea acesteia.
Tratamentele estetice nechirurgicale devin din ce in ce mai populare deoarece sunt mai rapide, mai putin dureroase si mai subtile decat chirurgia plastica.
Gama JUVEDERM ULTRA si gama VYCROSS reprezinta ultima generatie de substante de umplere dermica pe baza de acid hialuronic. Nu numai ca umple ridurile dar si inlocuieste ceea ce pielea a pierdut cu trecerea timpului.
Juvederm Ultra este un filler injectabil, un gel cu consistenta negranulara, care patrunde cu usurinta in piele si reface instantaneu volumul pielii, netezeste ridurile si cutele faciale, redandu-i pielii naturaletea. Recomandat pentru tratamentul ridurilor orizontale – cauzate de incruntare, glabelare, periorale, „ marionetei ”, cutelor nazolabiale, volumizarea pometilor, comisurilor orale, dar si pentru definirea si volumizarea buzelor.

Procesul de injectare dureaza aproximativ 20 minute. Durerea resimtita la injectare este diminuata datorita continutului de Lidocaina 0.3 %, oferindu-va o experienta reconfortanta. Dupa injectare, poate sa apara o usoara inrosire, umflare sau invinetire in zona injectata. Este recomandat sa evitati Aspirina sau alte medicamente antiinflamatorii cu cateva zile inainte de procedura pentru a reduce riscul de invinetire si sangerare a locului injectat.

Rezultatele estetice sunt imediate. Veti remarca de indata ce sedinta se incheie insa nici un tratament nu poate opri procesul de imbatranire; veti avea nevoie de rectificari daca doriti sa mentineti efectul. Medicul dumneavoastra stie cand este recomandata urmatoarea sedinta.